Hvem er vi

C.P Parking System er et udspring af det private parkeringsselskab City Parkeringsservice Danmark, som har eksisteret i parkeringsbranchen siden 1999.

Læs mere

Hvordan virker systemet

C.P Parking System er et værktøj, som er beregnet til at optimere private og kommunale parkeringsmyndigheder til at håndhæve parkeringsregler effektivt.

Læs mere

Fordele

1. Udviklet af folk i branchen:

C.P Parking system er udviklet af parkeringsfolk til parkeringsfolk – med udgangspunkt i 13 års erfaring i parkeringsbranchen.

2. Optimering:

Med færre fejl og en mere effektiv udstedelse af parkeringsafgifter, er dette mobile afgiftssystem med til at øge produktiviteten af parkeringsvagtens arbejde, samt øge omsætningen på kommunens eller virksomhedens udstedte parkeringsafgifter.

3. Smidig sagsbehandling:

Øjeblikkelig adgang til oplysninger og fotodokumentation for back-office i det samme minut afgiften er udskrevet, hvilket er en åbenlys fordel i forhold til sagsbehandlingen.

4. Overfaldsalarm/ sikkerhed:

C.P Parking System har integreret en GPS baseret overfaldsalarm, som vagten kan aktivere i en utryg situation. Systemet kan ligeledes integreres til forskellige alarmcentraler hos politi, kollegaer eller lokalt på kundens domicil. Denne funktion er med til at optimere sikkerheden for parkeringsvagterne på gaden.

5. Kontrol/ Rutehistorik:

Den nøjagtige placering for en parkeringsvagt på et givent tidspunkt kan lokaliseres. Ligeledes kan man lave rute-historik på parkeringsvagterne til optimering af patruljering og optimering af personale ressourcer.

6. Effektiv inddrivelse af kontrolafgifter udstedt til udenlandske køretøjer.

Løsning i forhold til inddrivelse af afgifter udstedt til udenlandske køretøjer er en integreret del af C.P Parking System. Vi samarbejder i denne forbindelse med Transcom, som er et inkassofirma, der har specialiseret sig i administrationen af ubetalte parkeringsafgifter, udstedt til udenlandsk indregistrerede køretøjer. Dette inkluderer: Opsporing, påmindelser og inddrivelse.
Transcom har etableret et unikt netværk af inkassofirmaer, med speciale i håndtering af inddrivelse af parkeringsafgifter, herunder har de netværk i de fleste europæiske lande, samt i Rusland, USA og Canada.

7. Tredjeparts systemer kan integreres:

Der er i C.P Parking System mulighed for dataudveksling med tredjeparts systemer direkte via håndterminalerne i forbindelse med parkeringskontrol. Eksempelvis EasyPark som har specialiseret sig i mobilbetalings-systemer.
www.easypark.com

8. Effektivt, holdbart udstyr med god økonomi:

Med udgangspunkt i, at mobilenhedssoftwaren er en applikation, som kan installeres på en given enhed med androidstyresystemet, giver det kunden fleksibilitet i forhold til at kunne anskaffe sig holdbare enheder til en yderst fornuftig pris.

9. Hurtig og effektiv håndtering af ændringer:

Mulighed for kundeservice og support op til 24 timer i døgnet.
Nye funktionaliteter kan hurtigt udvikles ud fra kundens ønsker og behov.

10. Yderst brugervenligt webbaseret Backoffice

Gennemtænkt brugerflade med produktivitet og rationalitet for øje.